Rólam

Joga Móni Fa pózt mutat be. Bal lábán áll. Jobb lábát a bal belső combjához húzza. Kezeit imátkozó pózban maga előtt tartja.

2005-ben kezdtem el jógázni. Mindig nagyon fontos volt számomra a mozgás, a huszas éveimben sokat jártam futni, piláteszeztem, aerobikoztam. A pilátesz gyakorlás közben hallottam a jógáról és elkezdtem kutatni utána, napi 20 perc gyakorlással kezdtem, teljesen szerelmes lettem az ászanákba, imádtam ahogy a fizikai testem olyan könnyűvé válik utána. Két év gyakorlás után úgy éreztem a jóga sokkal több mint egy egyszerű mozgás.

Elkezdtem a jóga filozófiája iránt is érdeklődni

Megtudtam hogy Zentán van jóga iskola és 2011 óta vagyok a tagja. IIntegrál jóga tanfolyamra járok ahol hatha, laja, mantra, jantra, tantra, karma jógát tanulok és gyakorlok. Mindig szerettem volna a legkisebbekkel is megtanítani a jógát, így Budapesten Csíki Mariannál, elvégeztem a gyermekjóga és mozgásfejlesztő képzést is. Igény szerint mozgásvizsgálatot is végzek szülői felkérésre.

Elvégeztem a Gerincjóga képzést is, amelyre szeretettel várok minden kedves érdeklődőt, biztonságos, egyszerű gyakorlatokkal tartás javítással, már nagy eredményeket tudunk elérni a fizikai test egészségének helyreállításában és a relaxációra, stresszoldásra való képesség javításában. 

 

Joga Móni a bal lábán áll jobb térdét két kezével átkulcsolva felhúzza

Oklevelek, tanúsítványok

Jóga Móni nagy terpeszben van oldalsó tartásban a bal könyöke a jobb térdén a jobb keze fej felett kinyújtva

Jóga órák

Mozgásfejlesztő

Ovi jóga

3-6 éves korosztály

Mozgásfejlesztő

Suli jóga

7-10 éves korosztály

Tini jóga

11-14 és 15-18  éves korosztály

Hatha jóga

Felnőtt korosztály

Gerincjóga

Felnőtt korosztály

Jóga minden korosztálynak

Rólam megjelent egy cikk a 7 nap újságban.
A jóga minden korosztályra jó hatással van, ugyanis egy érzelemközpontú mozgásforma, ami nem csak a fizikai testre hanem az egész lényünkre hat, amikor jógázunk a legjobbat tesszük nem csak a testünkkel, a lelkünkkel is.

Teljes cikk:

Hét nap – Joga minden korosztálynak

Joga Móni ül egy hasonló pózban mint a törökülés csak a jobb lábát átrakta a bal combja felett a bal lába a jobb combja alatt. Kezei mellette újaival érinti a talajt. Szeme csukva.